Priser sökmotoroptimering

Investera i ditt företags framtid

Det kostar att ligga på topp. Bokstavligt talat.

De som ligger i toppen av sökresultaten gör det inte av en slump. De har oftast lagt ner åtskilligt i både pengar och tid för att hamna där.

Men när du väl tagit dig till toppen så är du kung i branschen och får "gratis" kunder.

Exakt hur mycket det kommer att kosta att ta dig uppåt i söklistorna är omöjligt att säga innan vi gjort vår utvärdering. Det beror helt på hur konkurrensen ser ut för de sökord och fraser du ska optimera för.

Vi börjar vårt samarbete med en ny kund med att ta fram sökord och fraser, vi går igenom dina konkurrenters hemsidor och sökmotoroptimering och lägger upp en långsiktig strategi för att ta dig mot toppen.

Vi arbetar med 12-månaderskontrakt, där vi under det första året ser till att du sakta med säkert seglar uppåt i sökmotorerna. Därefter bör du ha ett underhållsavtal för att behålla din placering och kanske klättra ytterligare.

Individuellt anpassade priser

Vår prissättning

Om du vill sökmotoroptimera finns inget mellanläge. Att ta sig från plats 100 till plats 20 är bortkastade pengar. Du kommer ändå bara att få marginellt fler besökare. För att öka antalet besökare ordentligt så måste du upp på första sidan, och helst bland de fem första.

Ingen kan garantera dig att du kommer att hamna i topp på söklistorna. Vi gör däremot en noggrann bedömning av våra chanser att lyckas med din hemsida innan vi åtar oss ett uppdrag.

Vår inledande genomgång och bedömning av förutsättningarna ingår i våra interna rutiner, så den är helt kostnadsfri för dig.

Om vi därefter bedömer att vi kan hjälpa dig lyckas så kommer vi att erbjuda oss att göra en riktigt grundlig genomgång av din hemsida, de sökord och fraser som är lämpligast för dig, dina konkurrenter och annat som påverkar hur mycket arbete vi måste lägga ner varje vecka för att din hemsida ska segla upp mot toppen. Den genomgången kostar 10.000 kr, som vi drar av från kostnaden om du sedan väljer att tecka ett avtal.

Med genomgången som grund får du en offert på månadskostnaden för de första 12 månaderna, så du kan bestämma dig för om du vill anlita oss för din sökmotoroptimering.